Onze Activiteiten voor iedereen – Overzicht

De volgende activiteiten worden door de KBO Oss Ussen georganiseerd in Wijkcentrum De Hille, tenzij anders aangegeven.
Op de Agenda pagina kunt u zien wanneer deze activiteiten zullen plaats vinden.

Kaarten

  • Rikken en Jokeren

Op maandagmiddag (13.30 – 16.30 uur) en dinsdagavond (19.30 – 22.30 uur) is er jokeren en rikken, met in de pauze een loterij. Om aan het kaarten deel te nemen hoeft u geen lid te zijn en men mag ook jonger zijn dan 50. Iedere deelnemer betaalt slechts € 2,00 en mee spelen kan altijd.  Ook is er altijd een loterij met 4 lootjes voor € 1,00.

  • Remiën

Op donderdagavond is er remiën van 19.30 – 22.30 uur in Wijkcentrum De Bonte Hoef, De Vlasakkers 9, Oss.
Een gezellig, makkelijk kaartspelletje.

 

Dansen

Iedere zaterdagavond organiseren we voor 50+ een gezellige dansavond met muziek van onze vaste 3 diskjockeys Nelly, Jo en Cor van 20.30 – 24.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.
Entree bedraagt € 3,00.

 

Line Dance

KBO-Ussen organiseert de line dance sinds 2010 om de veertien dagen samen met “de Dancing Eagles” uit Oss. Jan Ansems is degene die u dit piekfijn kan leren met goede muziek en de juiste passen. Ook is er altijd iemand van KBO-Ussen aanwezig.
De les is voor beginners en gevorderden en is om de 2 weken op woensdagochtend van
9.45 – 11.45 uur.

Om mee te doen hoeft u zich niet op te geven en geen lid te zijn van een KBO, wel 50+ zijn. Kosten deelname € 3,00 per persoon. Kom gewoon gezellig mee doen en/of een kijkje nemen om te weten of het iets voor u is.

Het is in principe op woensdagmorgen om de veertien dagen in wijkcentrum de Hille, maar dit wijks soms af. Kijk voor de zekerheid altijd even op onze Agenda

 

Bingo

Met Pasen en Kerst organiseren wij een gezellige bingo voor iedereen, met altijd meer dan 100 deelnemers.

 

Fietsen in de zomer, ongeveer 35 km met gids

In de zomerperiode fietsen we een route van ongeveer 35 km onder leiding van een gids. Aanwezig zijn in De Hille om 13.00 uur.

Zie voor de data onze Agenda.